Mijn Ex Blijft Contact Zoeken – Hier De Oplossing!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Het is het einde van de relatie en jij bent er kapot van. Je begrijpt er niets van. Het ene moment waren jullie zo gelukkig samen en het andere moment heeft je ex de relatie verbroken. Je hart is in stukken gescheurd en je hebt geen idee wat je moet doen en hoe je van je liefdesverdriet af komt. Het kan vreselijk veel pijn doen om liefdesverdriet te hebben. Jouw ware liefde heeft je verlaten en het voelt alsof er iets ontbreekt in jouw leven. Je ex was een deel van jouw hart maar is er nu vandoor.

Mijn ex blijft contact zoeken

De eerste periode zal je het erg moeilijk hebben met de breuk van jullie relatie. Vooral als je ex contact blijft zoeken. Het is namelijk niet slim om meteen alweer contact te hebben. Je moet eerst wat tijd hebben voor jezelf om alles op een rijtje te zetten. Het is ook voor je ex beter dat jullie geen contact hebben. Zo kunnen jullie namelijk ook merken dat jullie elkaar erg missen. Dat zal dan weer goed zijn om de relatie weer te laten werken.

Natuurlijk wil jij stiekem het liefst zoveel mogelijk contact met je ex, maar zoals eerder gezegd is dat geen goed idee. Je ziet ook veel dat mensen hun ex berichten sturen met dat ze hun ex zo erg missen en ze niet zonder de ex kunnen. Doe dit niet! Dit is wanhopig en je komt zielig over. Je weet nooit hoe je ex hierop zal gaan reageren.

Jouw ex blijft contact zoeken, maar zeg eens tegen je ex dat jij de komende tijd even geen contact wil. Natuurlijk is het fijn dat je door hebt dat je ex zo graag contact met je wil. Na een tijdje kan dit ook weer, als jullie beide de tijd hebben gehad voor jullie zelf.

Het is zover. Jullie kunnen nu weer contact hebben en jouw ex laat nog steeds zien dat diegene nog altijd contact met jou wil. Op zich is dat een fijn gevoel. Blijkbaar werd je erg gemist en nu kunnen jullie eindelijk samen praten. Kijk eens wat het oplevert als jullie wat afspreken. Grote kans dat jouw ex jou dolgraag terug wil en een fout heeft gemaakt om de relatie te verbreken. Loopt het toch anders dan je had verwacht?

Lees dan eens het geweldige boek van Michelle vd Berghe. Michelle is een relatiecoach die al honderden stellen heeft geholpen met hun liefdesverdriet. Deze stellen hebben enorm veel aan haar boek gehad. Ze geeft jou in dit boek veel goede tips. Daarbij leert ze je welke handelingen je wel en niet moet uitvoeren om je ex weer voor je te winnen.

Het boek kun je gemakkelijk bestellen in de liefdesverdrietacademie. Wacht niet langer! Michelle heeft ervoor gezorgd dat al enorm veel koppels weer gelukkig samen zijn en dat kan bij jou ook zo zijn. Succes!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.