Mijn Ex Blijft In Mijn Hoofd.. Wat Te Doen?

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Je hebt je geliefde verloren en dat is moeilijk. Vooral omdat je ex gewoon verder gaat met zijn of haar leven en jij hebt het nog geen plekje hebt kunnen geven. Je bent onzeker over jezelf omdat je je afvraagt wat je fout hebt gedaan in de relatie.

Er moest wel een reden zijn waarom je ex de relatie heeft verbroken. Toch ligt dit niet altijd helemaal aan jou. Je ex heeft hier ook mee te maken. Misschien liep het al een tijdje niet lekker meer, maar wou jij er nog wel voor vechten. Je ex had hier blijkbaar geen zin meer in en heeft jullie relatie verbroken.

Je ex blijft in je hoofd…

Waarschijnlijk zul jij je zeer ellendig voelen en wil je op dit moment even niks meer doen. Het enige wat je wil is dat je ex weer bij jou komt en dat jullie weer een stel zijn. Maar hoe je dat precies moet aanpakken weet je niet. Je ex blijft in jouw hoofd en de enige oplossing is om je ex weer voor jou te winnen. En dat is zeker niet onmogelijk, dus ga ervoor!

Maar hoe krijg je je ex nou precies terug?

Tip 1: Niet gaan stalken. Dat is vervelend voor jezelf en je ex. Bovendien zal het goed zijn als jullie even tijd voor jezelf hebben. Je ex zal jou echt wel gaan missen, en dat is een goed teken om de relatie weer op te knappen.

Tip 2: Denk na over wat er precies fout is gegaan in de relatie. Het is belangrijk om hier een realistisch beeld van te hebben, zodat je weet dat deze fouten de volgende keer niet weer gemaakt worden. Of dit nou met je ex is, of met een nieuwe partner. Het is goed om jezelf echt te kennen.

Tip 3: Contact zoeken kan na een paar weken weer. Wil jij weten wat je hierna moet doen? Bestel dan eens het boek van Michelle vd Berghe. Zij is relatiecoach en helpt al jaren mensen met liefdesverdriet, die net als jij, hun ex terug willen. Haar boek zal jou helpen om je ex terug te krijgen als je ex in jouw hoofd blijft. Wacht niet langer maar bestel snel haar boek of coachingsprogramma via het liefdesverdrietacademie.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.