Mijn Ex Blijft Maar Boos… Wat Moet Ik Doen?

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

In een relatie komen nou eenmaal problemen voor. Dit ligt vaak aan beide mensen in de relatie en deze problemen kunnen vaak wel worden opgelost. Toch werkt het niet altijd zo. Bij jou heeft het niet op deze manier gewerkt en je ex heeft je gedumpt. Je voelt je verlaten en aan de kant gezet en dat doet je pijn. Jij bent bereidt om er alles aan te doen om je ex weer voor jou te winnen, en dat is al een goede instelling. Ik ga jou helpen met een aantal tips om je ex weer terug te krijgen.

Mijn ex blijft maar boos

Blijkbaar blijft jouw ex maar boos. Je hebt dus iets gedaan wat jouw ex echt vreselijk vindt en je ex kan jou maar niet vergeven. Toch is er iets bij jouw ex wat ervoor zorgt dat jij je ex perse terug wilt. Het is lastig als je ex nog steeds boos is, en deze woede maar niet weggaat.

Als jouw ex boos blijft moet je je ex met rust laten. Dat is voor jullie beide het beste, maar het is niet gemakkelijk. Het is logisch dat je dingen wil ondernemen om je ex terug te krijgen. Deze tijd komt nog wel, maar nu is niet het juiste moment. Je ex moet rust hebben om minder boos te zijn op jou.

Uiteindelijk kun je wel contact zoeken met je ex maar doe dit voorzichtig. Als je ex je telefoontjes nog niet wil beantwoorden, is je ex nog niet klaar om weer contact te hebben met jou. Uiteindelijk zul je zien dat je ex toch een keer gaat opnemen. Bel niet tien keer per dag. Je wilt geen stalker zijn en je ex zal hier alleen maar geïrriteerd door raken.

Je zult zien dat je ex wel opneemt en op dat moment kun je vragen of je ex eens wat af wil spreken. Begin niet meteen met je verontschuldigen. Je moet de eerste tijd nog niet over jullie breuk praten, tenzij je ex hier zelf over begint. Als je begint met praten over de breuk is de kans groot dat er ruzie zal ontstaan en jullie helemaal geen contact meer krijgen.

Michelle vd Berghe is een relatiecoach die jou kan helpen door middel van haar geschreven boek of haar befaamd “Van breuk tot doorbraak” coaching programma. Meer informatie vind je hier terug in het liefdesverdrietacademie! 

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.