Mijn Ex Heeft Mijn Auto Hoe Krijg Ik Deze Terug

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG


In een relatie deel je veel met elkaar. Niet alleen je gevoelens, maar ook je spullen bijvoorbeeld. Jullie lenen elkaar wel eens wat, en dat is geen enkel probleem. Maar nu is er wel een probleem. Je ex heeft de relatie verbroken. De klap is voor jou hard, en je hebt veel last van het liefdesverdriet. Je wilt niets, behalve chocola eten en in je bed blijven liggen. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk af van je liefdesverdriet, maar helaas gaat dit nog niet zo makkelijk. Het is voor jou tijd om actie te ondernemen. Om van je liefdesverdriet af te komen, kan jij nu je ex terug winnen! Hiervoor heb ik een aantal tips die jou alvast op weg kunnen helpen.

Mijn ex heeft mijn auto, wat moet ik doen om deze terug te krijgen?

Zoals al eerder gezegd leenden jullie elkaar jullie spullen. Maar jij hebt je auto aan je ex uit geleend, terwijl de relatie nu verbroken is. Oftewel, jouw ex heeft nu jouw auto. Dat is lastig, want jij wil je auto natuurlijk terug. Hoe moet je dit aanpakken? En wat moet je precies wel en niet doen?

Wat je wel moet doen:

– Je ex eens opbellen en netjes vragen of je de auto terug mag. Je kunt het gesprek ook eerst beginnen met hoe het gaat bijvoorbeeld. Word niet boos op je ex, omdat je geen ruzie wilt. Bovendien is de kans groot dat je ex moeilijk gaat doen over het terug geven van jouw auto.

– Als je ex er niet op reageert, wacht je nog even af. Je ex is nog niet klaar voor contact. Natuurlijk is het lastig dat jij nu zonder auto zit, maar als jij je ex ook wilt terugwinnen, is de rust tussen jullie nu het beste.

Wat je niet moet doen:

– Je ex constant bellen

– Je ex beschuldigen en erg boos worden omdat je ex jouw auto heeft

– Je ex continu in de gaten houden via de social media en e-mail bijvoorbeeld. Om je ex terug te winnen moet je ervoor zorgen dat er geen ruzie tussen jullie ontstaat. Ook ben je teveel bezig met je ex als je je ex steeds gaat bespioneren.

Voor meer tips kun je ook het boek van Michelle bestellen in de liefdesverdrietacademie. Zij zal jou nog veel meer goede tips geven om je ex terug te winnen.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.