Mijn Ex Heeft Mijn Spullen, Kan Ik Ze Terugvragen?

Door Michelle Van Den Berghe | RELATIEPROBLEMEN


Niet alle relaties verlopen zonder problemen, ruzies en discussies. Toch zijn veel mensen bereid om hard voor hun relatie te werken. Helaas was dit bij jouw partner, inmiddels ex, niet meer het geval. Je ex heeft de hoop opgegeven, en wilde niet meer vechten voor jullie relatie. Jij wou dit wel erg graag, en natuurlijk doet dat pijn. Je voelt je aan de kant gezet, en waardeloos. Je partner wilde niet vechten voor jou, en daarom ben je enorm gekwetst. Nu moet jij leven met het vreselijke gevoel van liefdesverdriet, en hier wil jij het liefst zo snel mogelijk vanaf. Daarbij kan ik jou helpen, door je een aantal tips te geven.

Hoe kan ik mijn spullen aan mijn ex terugvragen

In een relatie deel je ook veel dingen. Waaronder de spullen. Helaas heeft jouw ex nu nog een aantal spullen van jou, die je graag terug wilt. Maar je vindt het lastig, omdat het misschien beter is om even geen contact te hebben. Dat is ook zo. Als je deze spullen niet meteen nodig hebt, wacht er dan nog even mee. Rust tussen jullie twee zal jullie zeker goed doen. Het zal er zelfs voor zorgen dat je makkelijker je ex terug kunt krijgen.

Na een tijdje kun je je ex opbellen en beginnen over de spullen die je ex nog heeft. Je ex heeft hier vast en zeker begrip voor. Het is namelijk niet raar dat jij je eigen spullen terug wilt. Vraag netjes aan je ex of je de spullen kunt komen ophalen. Grote kans dat je ex dit goed vindt.

Als je eenmaal bij je ex voor de deur staat, kun je normaal met elkaar praten. Daarmee bedoel ik dat je niet over de breuk moet beginnen. Praat over de alledaagse dingen. Vraag hoe het met je ex gaat, hoe het op het werk gaat en wees vriendelijk. Ga niet wanhopig en zielig doen omdat jij nu zonder partner zit. Jouw tijd komt nog wel. De tijd om je ex terug te winnen komt wel!

Om je ex terug te winnen heb je goede tips nodig. Maar liefst 95% van de mensen pakt het verkeerd aan als het gaat om het terugwinnen van hun ex. Helaas heb je hierbij vaak geen tweede kans om het over te doen. Het is van belang om het direct goed aan te pakken. Bestel daarom nu het boek van Michelle vd Berghe in de liefdesverdriet.net/academie.htm” target=”_blank”>liefdesverdrietacademie. !

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.