Mijn Ex Heeft Spijt – Wat Te Doen?

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

<span style=”font-size: 13px;”>Bij een relatie horen voornamelijk leuke en fijne dingen. Toch komt het ook voor dat niet alles altijd even lekker loopt. Op zich is dit geen probleem. Door ruzies kun je elkaar ook beter leren kennen, en een relatie zonder ruzies bestaat niet. Bij een ruzie wordt duidelijk hoe jij over bepaalde dingen denkt, en soms is het nodig om elkaar te laten weten wat je wel en niet belangrijk vindt. Denk er niet teveel over na. De meeste ruzies worden wel weer opgelost. Helaas heeft jouw relatie het nu niet gered. De relatie is verbroken en jij bent er erg verdrietig door.

Mijn ex heeft spijt

Jij bent niet de enige die verdrietig is, maar ook je ex. Je ex heeft namelijk spijt. Dit kan van allerlei dingen zijn. Je ex is bijvoorbeeld vreemd gegaan, of heeft er spijt van dat de relatie nu verbroken is. Als jouw ex spijt heeft van de breuk, en jij ook je ex terug wilt, is er dus geen probleem. Jullie kunnen dan weer gelukkig worden samen.

Als je ex iets stoms heeft gedaan, zoals vreemdgaan, ligt het gecompliceerder. Jij kan je ex niet meer vertrouwen, maar je wilt je ex het liefst wel terug. Je staat voor een lastige keuze. Of je kiest ervoor om geen contact meer te hebben met je ex, of je neemt je ex terug.

De keuze ligt geheel bij jou. Weet je zeker dat je nog genoeg van je ex houdt, en kun je je ex vergeven? Het vergeven is namelijk erg belangrijk. Het ligt eraan of jij ermee kunt leven dat je ex een fout heeft gemaakt. Iedereen verdient een tweede kans, maar het kan zijn dat jij vindt dat de fout te groot is. Vreemdgaan kan zijn dat je ex alleen met een ander heeft gezoend, maar ook dat je ex met een ander het bed heeft gedeeld. Je ex heeft iets gedaan, wat je ex eigenlijk alleen met jou zou moeten doen. Het vertrouwen is geschonden, maar als jij denkt je ex te kunnen vergeven, kun je het weer proberen met je ex.

Uit het boek Win Hem Terug en Win Haar Terug kun je enorm veel leren. Hier leer je over liefdesverdriet, relaties en relatieproblemen. Ook over vreemdgaan zul je veel vinden in dit boek. Je zult hieruit ook leren hoe je je relatie staande kunt houden en hoe jullie gelukkig worden samen. Bestel het in de liefdesverdrietacademie. !

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.