Mijn Ex Terug Krijgen Door Actie Te Ondernemen…

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Zal ik mijn ex terug kunnen krijgen? Als een relatie beëindigd wordt, is dat in veel gevallen een pijnlijke gebeurtenis. Je voelt je rot en de wereld lijkt even stil te staan. Na een tijdje komen de vragen, waar je dan zelf weer de antwoorden voor weet te vinden. Wanneer het verdriet verwerkt is, kan het mogelijk zijn dat je tot de conclusie komt tóch weer met je ex verder te willen.

Raar? Nee hoor, je bent in goed gezelschap. Wij hebben al velen geholpen hun ex terug te winnen. Op de vraag : zal ik mijn ex terug kunnen krijgen? Luidt het antwoord volmondig JA, want in het leven is immers alles mogelijk!

Weet wat je wilt

Echter de vraag die je je moet stellen is: “Wil ik mijn ex weer voor mij terugwinnen?”. Deze vraag zal je heel eerlijk voor jezelf moeten beantwoorden. Je zal objectief je voorbije relatie moeten proberen te analyseren. Dit is geen eenvoudige opgave, aangezien jij deel uitmaakte van de relatie. Eventueel kan een goede vriend of vriendin je hierbij helpen.

Indien je, na een goede grondige overweging, nog steeds kan zeggen: “Ja, ik wil weten hoe ik mijn ex terug kan krijgen”, dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Hier kan je een hoop informatie vinden, die je zal helpen in het proces om je ex terug te krijgen.

Het begin

Het terugwinnen van je ex is natuurlijk geen eenvoudige zaak, hier zal je je met hart en ziel voor in moeten zetten. Een inzet van meer dan 100% zal nodig zijn, maar als jij weet dat je ex de ware voor jou is, zal dit geen zware opgaaf zijn. Uiteindelijk doe je het voor jezelf en dat mag je nooit uit het oog verliezen!

Begin met jezelf en zet je ex even op een zijspoor. Zorg dat je het verdriet en/of de pijn van het beëindigen van de relatie verwerkt heb. Dit is het geval als je hieraan kan terugdenken zonder emotioneel te worden. Je moet weer sterk en zelfverzekert in het leven staan en zeg tegen jezelf: “Ik weet dat ik mijn ex terug kan krijgen”. Met een hersteld zelfvertrouwen en het doel goed voor ogen, ben je al een goed eind op weg om je ex terug te krijgen.

Zeker van je zaak? Neem nu actie!

Als je alles eens op een rijtje hebt gezet en er nog steeds zeker van bent van je doel je ex terug te winnen, laat ons je verder op weg helpen. Het boek “Win Hem/Haar Terug” dat je kunt terugvinden in ons liefdesverdrietacademie, staat vol met waardevolle tips hoe je het een en ander kan aanpakken.

Zal ik ooit mijn ex terug kunnen krijgen?

Denk niet dat het onmogelijk is en dat je jou situatie niet kunt beïnvloeden. Neem de regie weer in eigen handen en begin met het lezen van dit boek!! Velen zijn je al voorgegaan.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.