Mijn Ex Terugwinnen Door Deze Geniale Tips!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Mijn ex terugwinnen? Dat wil zeggen dat je je partner kwijt bent, of dat je bang bent je partner kwijt te raken. Er is iets gebeurt in jullie relatie waardoor het niet meer goed gaat. En nu stel je de vraag, hoe kan ik mijn ex terugwinnen?

Om die vraag goed te kunnen beantwoorden is het echt nodig dat je iets gaat doen. Het is nu niet de tijd om even te gaan uithuilen.

Als iemand werk zoekt, wat doet hij dan, behalve het verplichte solliciteren? Ja hoor, de kennissenkring gebruiken. Iedereen om zich heen laten weten dat hij werk zoekt. En wat moet jij doen om je ex terug te winnen? Juist ja, precies hetzelfde. Laat al je vrienden en kennissen weten dat je van plan bent er alles aan te doen om je ex terug te krijgen. Vertel het aan iedereen, ik wil mijn ex terugwinnen.

Analyseren

En daarna ga je verder, maar nu met analyseren. Stel jezelf de vraag, wat is er eigenlijk gebeurt, waarom ben ik bang dat onze relatie niet meer werkt? En dit is een zelfanalyse, het heeft geen nut te liegen, want je liegt alleen maar tegen jezelf.

Ga dus echt na wat je zou moeten veranderen om je ex terug te krijgen. Die wel erg vriendelijke gesprekken met de dochter van de buren? Dat ene biertje meer dan je taks op vrijdagavond? Moet je daar nu niet eens iets aan doen?

Mijn ex terugwinnen, hoe?

Je kunt je ex alleen terugwinnen door te veranderen. Dat klinkt eenvoudig maar dat is het niet altijd. Soms zijn de gewoontes het gevolg van een lang vrijgezellenleven, en verander je ze niet zo maar. Maar je kunt er wel aan werken. Kijk dus ook eens goed naar wat je zoal doet.

Bijvoorbeeld je hobby’s. Denk je dat modeltreintjes echt leuk is als hobby voor je partner? En dat tekenen en schilderen is wel rustgevend, maar je doet het toch maar alleen.

Dat je op zijn tijd een biertje, of een wijntje drinkt, hoeft geen bezwaar te zijn. Maar als te partner er een hekel aan heeft je dronken te zien, doe daar dan iets aan. Het helpt vaak al niet naar de kroeg te gaan maar een kratje bier te kopen voor thuis. Ja maar, dat is toch minder gezellig? Goed zo, dan drink je ook minder.

wanneer?

Een relatie is iets waar je voortdurend aan moet werken. Mijn ex terugwinnen is niet een vraag die je alleen maar even stelt. Daar moet je iets voor doen. En wanneer je dat moet doen zal duidelijk zijn, zo snel mogelijk. Liefst voor dat je relatie op de klippen loopt. Dat is namelijk de beste manier om je relatie te redden, voorkomen dat het misgaat.

Denk dus ook nu al eens na over het bovenstaande en probeer te voorzien waar de zwakke punten in jullie relatie liggen, en praat daarover met elkaar. Vergeet niet, een relatie, heb je samen. Die moet je daarom ook samen op peil houden.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.