Omgaan Met Verdriet Na Scheiding

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET


Jij hebt een leuke en bijzondere tijd gehad met je partner, inmiddels ex. Maar helaas heeft je ex besloten dat je ex wil scheiden. Je zag dit totaal niet aankomen en het was een klap in je gezicht. Er moet zoveel geregeld worden met een scheiding, waardoor je steeds weer herinnert wordt aan je ex. Je ex zit nog steeds in jouw hoofd, en je wilt niets liever dan weer samen gelukkig worden. En dat kan! Om van je liefdesverdriet af te komen, kun je je ex terugwinnen.

Wat je het beste kunt doen om met verdriet na scheiding om te gaan

Tip 1: Accepteer dat het voorbij is. Het verdriet zal dan wat dragelijker worden. Natuurlijk mag je even rust nemen voor jezelf, en dat zal je ook goed doen. Maar het is ook verstandig om na een tijdje wel weer iets te gaan doen. Blijf niet te lang weg van je werk. Je werk zorgt voor afleiding, en je komt weer onder de mensen. Je bent dan eindelijk even niet meer bezig met de scheiding en je ex.

Tip 2: De rust die jij jezelf geeft, heeft je ex waarschijnlijk ook nodig. Het is niet zo dat jouw ex het totaal niet erg vindt. Je ex moet nu ook iemand missen in het leven, en natuurlijk doet dit pijn. Het is goed dat jullie geen contact hebben. Ruzies en discussies zullen de relatie niet gaan redden.

Tip 3: Neem je ex mee naar de plek waar jullie ooit eens samen een romantische date hebben gehad. Dit kan zijn in een restaurant, maar ook de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben gezoend. Dit zal voor jullie beide herinneringen oproepen, en dit kan ervoor zorgen dat je ex zich realiseert dat je ex jou eigenlijk helemaal niet kwijt wil. Wees ondertussen lief voor je ex, en ga geen ruzie maken over de scheiding. Dit zal niets oplossen.

Omgaan met verdriet na de scheiding is enorm moeilijk. Daarom is het terugwinnen van je ex een van de beste opties om het verdriet weg te laten gaan. Om je ex terug te krijgen kun je talloze tips gebruiken. Daarom raad ik jou het boek van Michelle vd Berghe aan. Zij heeft al enorm veel stellen geholpen om weer bij elkaar te komen. In haar boek zul je veel tips vinden, en je zult er ook leren hoe je je relatie staande kan houden. Bestel dit boek snel!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.