Terug Met Je Ex – 4 Briljante Tips Op Een Rijtje!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Vele mensen kennen het gevoel van liefdesverdriet. Je zit in de put en hebt nergens meer zin in. Het liefste wil je de hele dag in bed liggen en zie je de komende tijd maar somber in. Maar wat nou als je zeker weet dat je ex de ware is? Dan moet je natuurlijk iets doen aan jullie breuk. Je wilt je ex niet laten lopen en moet hiervoor actie ondernemen. Hiermee ga ik jou helpen! Terug met je ex is niet de meest makkelijke opgave, maar zeker de moeite waard. Zeker na het volgen van mijn tips zul je succes hebben.

Terug met je ex

Tip 1: Ga niet tegen andere mensen lopen klagen over je ex. Je wilt je ex tenslotte terug en als je ex er achter komt dat je slecht over je ex praat is dit een grote afknapper en hier zul je je ex absoluut niet mee terug krijgen. Praat het liefst helemaal niet over je ex tegen anderen omdat je hiermee de kans loopt dat je je eigen ruiten ingooit.

Tip 2: Oneindig lang bespioneren op de social media is ook een absolute don’t. Zo ben je namelijk nog steeds met je ex bezig wat de eerste tijd dus niet de bedoeling is. Laat het gaan als je je ex online ziet op Facebook bijvoorbeeld. Ga niet meteen tegen je ex praten maar sluit zelf de computer af. Later zul je trots zijn dat je niet meteen tegen je ex bent gaan praten.

Tip 3: Ga je ex geen verwijten maken over dat het de ander zijn schuld is. Hiermee loop je alleen maar de kans dat je ex jou kinderachtig vindt en dus niet met je verder wil. Je zorgt er op deze manier niet voor dat je ex jou nog een kans gaat geven om de relatie weer goed te maken. Ook is het niet slim om alle schuld bij jou te leggen. Door steeds sorry te zeggen stel je je zwak op en dat is niet aantrekkelijk. Wees jezelf en laat je leuke en goede kanten zien!

Tip 4: Probeer je ex nooit jaloers te maken met een ander. Hiermee is de kans ook nog eens groot dat je ex denkt dat je over je ex heen bent terwijl dit juist niet het geval is. Ook degene die je gebruikt om je ex jaloers te maken zal dit zeker niet waarderen. Dit is echt een afrader!

Terug met je ex is dus geen makkelijke opgave. Naast deze tips bestaan er ook meerdere boeken die jou kunnen helpen om je ex terug te krijgen. Hierin staan vele tips en handelingen die je kunt uitvoeren om je ex weer terug te krijgen. Michelle vd Berghe is een succesvol relatietherapeut die jou kan helpen om je ex terug te krijgen.

Zij heeft hiervoor een boek geschreven met vele goede reviews. Veel mensen die dit boek hebben gelezen en de tips hebben opgevolgd zijn inmiddels weer een stel. Zeker een aanrader voor jou!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.