Terug Naar Je Ex? 4 Gouden Regels…

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Enorm veel mensen kennen helaas het gevoel van liefdesverdriet. Hierbij voel je je enorm somber, zielig en verdrietig. Je hart is gebroken en voelt alsof hij uit elkaar valt. Je grote liefde is bij je weg en je bent wanhopig omdat je geen idee hebt wat je hieraan moet doen. Bij liefdesverdriet moet je niet stil blijven zitten of zielig gaan doen tegen anderen. Je kunt hier namelijk zelf wat aan gaan doen. Je moet hiervoor wel gemotiveerd zijn en zeker willen dat je je ex terug wilt. Als je ex echt de ware was voor jou moet je zeker proberen om je ex weer voor jou te winnen!

Terug naar je ex

Ten eerste: Speel niet het slachtoffer! Je wilt niet zielig overkomen, al voel je je misschien wel zo. Wie weet is ook je ex slachtoffer geworden omdat jullie relatie gewoon niet meer goed liep. Als constant zielig gaat lopen doen is dit voor niemand leuk. Voor je ex niet, voor jou niet en ook voor je vrienden niet. Stop er dus direct mee als je dit deed.

Ten tweede moet je eerst nadenken voordat je actie gaat nemen om je ex terug te krijgen. Je moet geen overhaaste beslissingen nemen. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld de neiging om een ex uit te schelden, of juist cadeau’s te sturen. Doe dit geen van beide. Het eerste zal tot ruzie leiden, wat jij juist niet wilt. Het tweede zal heel wanhopig overkomen wat voor je ex totaal niet aantrekkelijk is. Beide zijn dus een afrader.

Ten derde speelt social media tegenwoordig een grote rol in het contact leggen met je ex bijvoorbeeld. Dit kan natuurlijk heel lastig zijn maar je moet de verleiding weerstaan om meteen weer tegen je ex te gaan praten. Kijk even een tijdje niet op het profiel van je ex.

Ten vierde is afleiding natuurlijk een van de beste dingen die je kunt doen als je relatie net verbroken is. Je wilt even niet aan je ex denken en dat moet ook eigenlijk niet. Kijk eens naar een leuke cursus of zoek een nieuwe hobby waar je wel een tijdje zoet mee bent. Je ex zal niet meteen weglopen als je je ex even met rust laat.

Na een tijdje is het mogelijk om opnieuw contact te leggen met je ex. Als je denkt dat het zover is kun je je ex eens opbellen en kijken of er wordt opgenomen. Zo niet, is het nog niet de goede tijd. Zo wel, vraag eens of je ex wil afspreken maar praat dan niet over de breuk tussen jullie!

Michelle vd Berghe is een succesvolle coach op het gebied van relaties. Zij heeft al honderden mensen geholpen met liefdesverdriet. Zij helpt ze namelijk om weer terug te komen bij hun ex. Wil jij ook terug naar je ex? Dan kan Michelle je hierbij zeker helpen. Hiervoor heeft zij een boek geschreven die je gemakkelijk kunt bestellen. Grijp je kans en wacht niet langer met bestellen!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.