Terug Naar Je Ex? 5 Fantastische Adviezen!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Het verlies van iemand waar je veel van houdt is natuurlijk altijd een vreselijk gevoel. Dit gevoel hebben mensen bij liefdesverdriet. Ze zitten diep in de put en willen het liefst hele dagen niks meer doen omdat ze zich zo ellendig voelen. Uiteindelijk zul je er toch weer bovenop moeten komen en daarom heb ik een aantal tips voor je. Terug naar je ex is de beste optie om je liefdesverdriet te laten verdwijnen. Je wordt samen weer gelukkig met je grote liefde. Maar hoe doe je dit precies?

Terug naar je ex? 5 Fantastische Manieren!

Je ex en jij zijn natuurlijk niet voor niets uit elkaar gegaan. Het kan natuurlijk zo zijn dat de relatie al een tijdje niet lekker meer liep. Het meest vervelende is nog als jij de breuk totaal niet aan zag komen en je ex het ineens uitmaakt. Je schrikt hier natuurlijk enorm van en kan je hier niet bij neerleggen.

Tip 1: Je ex met rust laten is een van de beste tips die ik je kan geven. Jullie hebben beide even rust nodig van elkaar en kunnen op deze manier beide gebeurtenissen verwerken. Je ex vindt het natuurlijk ook niet fijn als je steeds weer contact gaat zoeken.

Tip 2: Stop eens een tijdje met de social media. Je wilt namelijk niet zien dat je ex er iets op zet waarin te zien is hoe gelukkig je ex is. Veel mensen zetten namelijk niet op Facebook of Twitter dat ze liefdesverdriet hebben, terwijl dit wel degelijk zo is. Laat je niet misleiden door wat je ex plaatst op de social media en bekijk zijn/haar profiel even niet.

Tip 3: Zeg tegen je ex dat het een goede beslissing was om de relatie te verbreken. Je ex zal hier waarschijnlijk versteld van staan maar door dit te zeggen wordt je ex ook nieuwsgierig naar jou. Je komt op deze manier ook krachtig over. Het is namelijk niet de bedoeling dat je of je ex, of jezelf steeds de schuld geeft van de breuk. Dit leidt tot ruzie of je ex vindt jou wanhopig omdat je steeds je excuses aanbiedt.

Tip 4: Als je ex contact met jou afwijst, laat je ex dan eerst nog een tijdje met rust. Neemt je ex de telefoon niet op? Probeer het over een paar week weer. Blijkbaar wil je ex jou nog niet spreken en het is duidelijk dat je je ex ook niet moet gaan stalken!

Tip 5: Maak je ex niet jaloers met een ander. Zo krijgt je ex namelijk ook de indruk dat je al over je ex heen bent wat dus niet het geval is. Ook kwets je degene die je op dat moment gebruikt.

Michelle vd Berghe is relatiecoach. Zij heeft al honderden stellen geholpen die inmiddels weer gelukkig samen zijn. Hiervoor heeft zij een boek waarin jij alle handelingen leert die je kunt uitvoeren bij jouw ex. Ook geeft Michelle je vele tips om je ex weer terug te krijgen!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.