Het Terugwinnen Van Je Ex Mogelijk? Enkele Concrete Tips!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Het terugwinnen van je ex, dat lijkt misschien erg moeilijk, maar het is toch makkelijker dan je denkt, als je deze tekst hebt gelezen. In deze tekst worden namelijk een aantal tips gegeven, die wellicht handig en praktisch voor je zijn als je het terugwinnen van je ex wilt forceren.

Terugwinnen ex: eerste tip

Het is niet raar als je verdrietig bent en erg boos op je ex. Het liefst zou je het willen uitschreeuwen tegen je ex, laten horen dat hij/zij fout zit, en niet jij. Als je je ex wilt terugkrijgen, moet je dat dus niet doen. Belangrijk is dat je rustig en vriendelijk tegen je ex blijft. Je snapt natuurlijk wel dat als je dit niet doet, dat het dan nooit meer iets zal worden.

andere tips

Ga met je ex praten. Doe dat, zoals je in de eerste tip kon lezen, rustig en vriendelijk. Belangrijk is dat je het gaat hebben over de fouten van jullie beiden, wat zou er verbeterd kunnen worden enzovoort. Hierbij is het noodzakelijk eerlijk te zijn. Zorg, als je ex je verbeterpunten gaat opnoemen, dat je er niet een opmerking tussenin gaat brengen. Want als je ex daar weer op gaat reageren, zou er een discussie kunnen ontstaan. Hierbij is het ook belangrijk dat je je ex laat uitpraten, wat hij of zij ook tegen je zegt.

Wees ook eerlijk tegenover je ex, wat je van hem/haar vindt en wat zijn/haar verbeterpunten zijn. Want hier kan je ex ook een hoop van opsteken. Maar als je ex hier vervelend op gaat reageren, moet jij de verstandigste zijn en rustig blijven. Als je ex niet tegen jou opmerkingen kan, is hij/zij het niet waard om met jou de relatie te vervolgen, daar kun je van op aan.

Je kunt ook iets met je ex gaan doen. Dit kan van alles zijn. Ga bijvoorbeeld met je ex naar een leuke film in de bioscoop, eet ’s avonds in een restaurant of bedenk een leuke picknick in het park, om je relatie weer te versterken. Maar het hoeft natuurlijk geen geld te kosten. Je kunt namelijk ook gewoon een wandelingetje maken, of een fietstochtje zou een leuke mogelijkheid zijn.

Maar als jij en je ex erg van spelletjes houden, zou je ook een middagje lang leuke spellen kunnen spelen. Bij deze tip kun je je eigen fantasie gebruiken en afstemmen op wat je ex leuk vindt. Je zou deze opties gewoon met je ex kunnen plannen, maar als hij/zij van verrassingen houdt, zou je het ook als verrassing kunnen organiseren. Steek er niet al te veel werk in; als je ex merkt dat jij een beetje moeite voor hem/haar doet, zal hij/;zij dat echt wel accepteren.

Als laatste tip zou je bij familie, vrienden en kennissen kunnen rondvragen wat je zou kunnen doen. Op internet staan ongetwijfeld ook tips, van mensen die precies hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Hier steek je vast meer van op.

Als je (een van) deze tips hebt opgevolgd, is het terugwinnen van je ex gelukt!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.