Tips Om Je Ex Terug Te Krijgen… Ontdek Ze Hier!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Iedere relatie is uniek en ook jouw relatie is te redden met enkele simpele tips om ex terug te krijgen. Is uniek. Las je dat? Bewust gebruik ik hier ‘is’ in plaats van ‘was’ want je relatie is nog niet voorbij. Ook al ben je nu niet samen met je ex, de banden zijn nog niet helemaal verbroken. Allebei zitten jullie nog in elkaars hoofd. Als er geen haatgevoelens waren, zou er ook geen liefde zijn. Toch? Dus kom op, droog je tranen, recht je schouders en ‘go for it’!

Stap 1

Accepteer dat jullie allebei tijd nodig hebben om de laatste denderende ruzie met de daaropvolgende scheiding te verwerken. Jij of je ex kan best nog wel van de ander houden maar het is beter als je elkaar nu even, laten we zeggen een week of 5, niet ziet. En met niet zien bedoel ik ook telefonisch of anderzijds contact. Dus ook niet onzichtbaar volgen!

In deze tijd zorg je goed voor jezelf. Eet goed, ga lekker naar buiten en probeer zo min mogelijk te kniezen. Natuurlijk zal je best wel eens een huilbui hebben, dat hoort erbij, laat de tranen maar komen. Het zal je alleen maar helpen bij de verwerking van je liefdesverdriet.

Stap 2

Na de laten we zeggen afkoelingsperiode is je ex vast en zeker milder gaan denken over jou en de hele situatie. Misschien verlangt je ex wel weer net zo naar jou als jij naar je ex. Dat kan je alleen uitvinden door weer contact te zoeken. Kom bij dit eerste contact niet direct to the point met te zeggen hoeveel alles je spijt. Hou het bij koetjes en kalfjes en laat niet merken hoe erg je de ander mist.

De doel is namelijk dat je ex jou moet gaan missen! Jij moet laten zien dat je blaakt van zelfvertrouwen, je toekomstplannen hebt en dat het goed met je gaat. Overrompel je ex niet, ga ergens eerst eens rustig een kopje koffie drinken of iets eten. maak het echter niet tegelijk te intiem. Je mag best speels toenadering zoeken, maar laat het initiatief voor intimiteit van je ex afkomen.

Stap 3

Op het moment dat je ex het hoofd weer tegen je schouder aanlegt betekend dat nog niet dat het vogeltje weer terug in het kooitje is. Zaak is nu het goede gevoel weer ‘net als vroeger’ te laten worden.

Waak je echter voor de valkuilen waar jullie voorheen in gevallen zijn en wat tot de verwijdering heeft geleid. De ins en outs van de hele tactiek en nog veel meer tips om ex terug te krijgen kan je terugvinden in het boek Hoe win ik mijn ex voor mij terug. Bestel dit boek en leer hoe jullie samen weer een goede relatie kunnen hebben.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.