Tips Om Je Ex Terug Te Winnen!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Het stuk lopen van een relatie is altijd een moeilijke en verdrietige situatie. Helaas krijgt iedereen hier wel eens mee te maken in zijn of haar leven. Het hebben van een partner kan je leven leuker en compleet maken, maar soms zijn er te veel problemen en zit er niks anders op dan uit elkaar te gaan.

Misschien kom je er na jullie break-up achter dat je ex toch niet de juiste persoon voor je was en ga je verder met je leven. Het kan ook dat je beseft dat je ex de ware was en dat je hem of haar koste wat kost terug wilt. Deze tips helpen je om je ex weer terug te winnen.

Geef je ex ruimte

Als jullie relatie pas net uit is, is het belangrijk om voorlopig je ex nog wat ruimte te geven. Hoe graag je hem of haar ook terug wilt, probeer afstand te houden. Door je ex heel veel te bellen, schrijven, mailen of sms-en zul je hem of haar alleen maar verder van je weg duwen. De kans is groot dat je ex zelf ook tijd nodig heeft om te bedenken wat hij of zij wil.

Gun je ex de tijd om alles wat er gebeurd is rustig te overdenken. Vooral wanneer je ex degene is die een punt achter jullie relatie heeft gezet, is het belangrijk niet te wanhopig over te komen. De tip om afstand te nemen is dus essentieel wanneer je je ex terug wilt winnen.

Tijd voor jezelf

Nu jullie relatie voorbij is, zul je meer tijd over hebben voor jezelf. Deze tijd kun je mooi gebruiken om aan jezelf te werken. Probeer te genieten van het leven en te werken aan je zelfvertrouwen en uitstraling. Erg belangrijk wanneer je je ex terug wilt, is om niet in de slachtofferrol te kruipen. Wanneer je met een zelfverzekerde uitstraling je ex tegen het lijft loopt, zal hij of zij meer interesse in je tonen.

Je kunt de extra tijd ook gebruiken om jezelf te verbeteren en na te denken over de problemen die zich voordeden in jullie relatie. Probeer te werken aan je zwakke punten en aan de problemen die ervoor hebben gezorgd dat jullie relatie niet meer werkte. Deze tip zal er voor zorgen dat je ex je weer een nieuwe kans zal geven.

Met deze tips heb je een goede kans om je ex weer terug te winnen. Belangrijk is te laten zien dat je op een positieve manier veranderd bent. Let er ook op dat jullie niet terug vallen in oude gewoontes en patronen.

Geef elkaar de tijd om weer een vertrouwensband op te bouwen. Hebben deze tips je niet geholpen je ex terug te krijgen, dan ben je er in ieder geval positiever en met meer zelfvertrouwen uitgekomen. Wanneer je positief in het leven blijft staan, zul je zien dat er vanzelf een nieuwe partner op je pad komt.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.