Vrienden Blijven Met Je Ex… Waarheid Of Onzin?

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Na een tijd van onzekerheid heeft jouw ex de relatie verbroken. Hierdoor zit jij op dit moment met liefdesverdriet. Een lege plek die niet gevuld kan worden. Je hart is in stukjes gebroken en je wilt het liefste hele dagen huilen en de deur niet meer uitgaan. Jij wil je ex super graag terug, of in ieder geval vrienden blijven met je ex. Het is lastiger om vrienden te blijven met je ex dan dat je er helemaal voor gaat om je ex weer terug te krijgen.

Vrienden blijven met je ex

Om vrienden te blijven met je ex zul je jezelf eigenlijk in moeten houden. Jij wil je ex terug en vrienden blijven is dan alleen maar moeilijker. Je bent verliefd op iemand waar je vrienden mee bent en je wilt hier het liefst iets van zeggen, maar je durft of kan dit niet. Je zorgt er alleen maar voor dat je zelf in een moeilijke positie komt en de vriendschap zal waarschijnlijk dan niet zo zijn als jij gewild had.

Je moet dus zeker van jezelf zijn dat je de keuze gaat maken of je vrienden wil blijven, of dat je je ex gaat terug winnen. Om je ex terug te winnen zul je wel een aantal dingen moeten doen. De eerste tijd is contact verboden. Dat is het meest slimme om te doen zodat je ex zich niet gaat irriteren aan jou. Je wil geen stalker zijn en continue je ex bekijken op de social media of op andere manieren.

Zorg wel dat je jezelf dan bezig gaat houden. Maakt niet uit met wat, zolang je maar bezig bent en niet aan je ex hoeft te denken. Dit kan zijn met je hobby, je vrienden of een leuke cursus die je altijd al wilde doen. Vermaak jezelf en geniet eens van alle vrije tijd die je op dit moment hebt.

Relatiecoach

Voor meer tips kun je het boek van Michelle vd Berghe lezen. Dit boek kun je vinden in het liefdesverdrietacademie. Je zult hierin niet alleen leren hoe je je ex terug krijgt, maar ook hoe je uiteindelijk ervoor kan zorgen dat je relatie goed zal blijven. Daarnaast leer je nog allerlei leuke dingen over relaties in het algemeen. Het is een zeer leerzaam en leuk boek waar je veel van kunt opsteken. Win nu snel je ex terug met dit goede boek!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.