Wanneer Gaat Mijn Ex Me Missen?

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Er zijn vele redenen waarom een relatie beëindigd kan worden. Vreemdgaan of vele ruzies bijvoorbeeld. Ruzies zul je altijd hebben in een relatie en zolang het niet uit de hand gaat lopen is dit geen probleem. Jij zag misschien niet aankomen dat er een einde aan de relatie kwam en dat maakt de klap extra hard. Toch dacht je ex er waarschijnlijk al een tijdje aan. Je ex zal het namelijk niet binnen een dag beslissen. Je voelt je alleen en achtergelaten en je hebt nu last van liefdesverdriet. Daarom is nu het moment aangebroken dat jij je ex gaat terugwinnen!

Wanneer gaat mijn ex me missen?

Bedenk dat je ex het ook niet makkelijk heeft. Je verwerkt het niet in een paar dagen dat je relatie aan een einde is gekomen. Toch merk jij niet dat je ex jou mist en daardoor ga je je waarschijnlijk nog slechter voelen. Het is fijn om gemist te worden. Zo merk je dat diegene nog om je geeft. De kan is groot dat je ex jou daadwerkelijk al mist, maar dit niet zal laten weten.

Het antwoord op de vraag: Wanneer gaat mijn ex me missen? Is dus lastig. Het is namelijk beter dat je geen contact hebt met je ex. Zo zal de kans alleen maar groter worden dat je ex jou echt gaat missen en zal jullie relatie meer kans van slagen hebben. Zoek dus de eerstkomende tijd nog geen contact met je ex omdat dit voor jullie beide beter is.

Afspreken

Als je ex jou echt mist zal je ex misschien wel weer contact met je opnemen. Zo niet, kun jij dit doen. Ook hierbij geldt dat als je ex je mist, je ex hier wel op in zal gaan en waarschijnlijk wel iets met je wil afspreken. Jullie kunnen samen iets gaan doen maar dit moet niet teveel op een date lijken. Versieren mag wel, maar hou het wel subtiel en ga niet wanhopig blijven flirten als je merkt dat je ex dit niet leuk vindt.

Een boek als oplossing

Om nog meer tips te krijgen kun je het boek van Michelle vd Berghe bestellen. Dit boek is erg gewild en hierin staat allemaal informatie over liefdesverdriet en hoe jij je ex kunt terugwinnen. Met dit boek zul jij slagen om je ex weer terug te krijgen en dat is wat je uiteindelijk wil. Bestel dit boek dus snel! Dat kan door hier te klikken.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.