Ik Wil Mijn Ex Terug! Geduld Is Een Schone Zaak…

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Heeft jouw grote liefde het uitgemaakt? Kan je alleen nog maar huilen van verdriet? Zie je het leven niet zitten zonder jouw grote liefde? Denk je nooit meer gelukkig te worden? Neem dan actie om terug met je ex te komen! Veel mensen zijn jou al voorgegaan en hebben met succes hun grote liefde weer teruggewonnen. Jou kan dit ook overkomen!

Terug met je ex? Geduld is een schone zaak…

Een belangrijk punt is dat je geduldig moet zijn. Je ex terugwinnen gaat je niet in één dag lukken. Neem in het begin wat rust. Begin meteen met het verwerken van je verdriet. Het is hartstikke vervelend als je grote liefde zegt niet meer verder met je te willen. Deze verdriet moet je een plekje zien te geven. Probeer de situatie te accepteren en er een oplossing voor te vinden.

Houd je bezig met een hobby, dit zorgt voor de afleiding. Het is voor jezelf ook belangrijk om te zien dat je niemand nodig hebt om je gelukkig te maken. Zelf ben je sterk genoeg. Bovendien heeft een relatie stop niet alleen maar nadelen. Tegenwoordig heeft iedereen altijd te weinig tijd. Een relatiebreuk betekent meer tijd om dingen te doen waar jij echt van houdt.

Ook kan je juist nieuwe talenten bij jezelf ontdekken. Zoek op internet naar leuke cursussen. Een cursus is een goede plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Nieuwe vriendschappen geven ook weer meer energie. Voorbeelden van leuke cursussen zijn: kookles, schilderles of dansles. Een sportschool abonnement nemen is ook een goed idee. Een sportschool is niet langer meer puur cardio- en krachttraining.

Op sportscholen hebben ze naast fitness ook klasjes waaraan je kunt deelnemen. Je kunt zelf kijken wanneer je tijd hebt om zo een klas te volgen. Sporten is goed voor je gezondheid en daarnaast maak je ook nog eens geluk hormonen aan. Het beginnen met sporten is even lastig, maar naarmate je eraan gewend raakt ben je blij dat je ermee bent begonnen.

Terug met je ex? Kom in actie!

Heb je je verdriet een plekje gegeven? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Tegenwoordig is bijna iedereen lid van een online netwerksite. Het kan dus best dat je ex allemaal ‘leuke’ statussen post over de dingen die je ex meemaakt. Neem al die statussen met een korreltje zout. Online is het gemakkelijk je gelukkiger voor te doen dan je eigenlijk bent.

Laat de profiel van je ex je niet weerhouden actie te ondernemen. Begin met simpele berichtjes. Vraag hoe het met je ex gaat. Spreek daarna ergens af, zodat jullie kunnen bijkletsen. Zolang je ex jou niet ziet, is het lastig jullie vlam weer aan te wakkeren.

Praat jullie problemen rustig uit. Neem de tijd om naar elkaar luisteren en neem de tijd om goed te antwoorden. Schreeuwen en ruzie maken heeft geen zin.

Lees ons boek!

In het boek “Win Hem/Haar Terug” staan nog meer tips om terug met je ex te komen. Ben jij van plan je ex weer terug te winnen? Neem dan eens een kijkje in ons liefdesverdrietacademie!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.