Hoe Win Je Je Ex Voor Je Terug: Tips En Trucs!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Herken je dit? Jij en je partner zijn al een aantal jaar bij elkaar. Ongemerkt zijn jullie steeds meer langs elkaar heen gaan leven. Jullie lijken meer op broer en zus, die toevallig in hetzelfde huis wonen. En dan ineens is daar die nieuwe collega, met wie je zo goed kunt praten en die jou – of je partner – het gevoel geeft heel speciaal te zijn. Voor je het goed en wel beseft is de plaats van je partner of erger nog: jouw plaats, ingenomen door die collega. Het ergerlijke is dat die ook weer zo wat eigenaardigheden heeft. Korto: je wil je ex terug en wel NU METEEN! Hoe pak je dat aan? WAKE UP !

WAKE UP = ACTIE!

Niets gaat vanzelf in het leven, dus je moet er wel wat voor doen. ALs je echt uit het diepst van je hart je ex terug wil, dan is actie vereist. Volg de volgende tips op en je hebt een goede kans van slagen!

TIPS EN TRUCS OM JE EX TERUG TE WINNEN!

1) Vraag je zelf af wat jullie destijds aan trok in elkaar en probeer een deel daarvan terug te brengen in de persoon die je nu bent. Sprong je vroeger parachute en nu alleen nog maar in het ondiepe gedeelte van het zwembad? Misschien mist je ex die spanning en kun je eens je ex uitnodigen voor een dagje “achtbanen”. Liep je vroeger in korte rokjes en woon je nu zo wat in je oude spijkerbroek, trek dan eens hotpants aan. Het gaat er om dat je ex weer weet wat hij of zij zo leuk vond in jou.

2) Verras je ex. Doe eens iets anders dan anders. Ga eens lunchen met je ex, als jullie altijd gingen dineren of ga eens met de trein op pad als je altijd in die oude auto stapt. Alles wat anders dan anders is: o.k. Anders wordt het immers precies als vroeger en dat willen we niet, we willen wat anders!

3) Kadootjes: ja, jet klinkt afgezaagd, maar het werkt wel. Een goedgekozen kado, met aandacht en liefde uitgezocht: dat vindt iedereen leuk en het hoeft niet duur te zijn. Een zelfgeplukt boeket langs de rand van de weg is vaak voor de persoon in kwestie mooier dan het mooiste boeket uit een bloemenwinkel.

4) Lichaamstaal: laat die spreken! Als je echt uit het diepst van je hart je ex terug wil, straalt dat van je af. Doe wat met die lichaamstaal: niemand is bestand tegen een aai over bol in het voorbijgaan, of een hand op jouw hand als je het moeilijk hebt.

JE EX TERUG? ZEKER WETEN

Als je voorgaande tips en trucs opvolgt, win je vast je ex voor je terug. Want laten we eerlijk zijn: je eerste keus is vaak de beste!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.