Zie Jij Je Ex Nog Graag? Win Je Ex Terug!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Jullie hadden het zo leuk met elkaar. Samen leuke dingen doen en jullie raakten nooit uitgekeken op elkaar. Zelfs de hele dag in bed liggen samen was heerlijk en jullie verveelden elkaar geen moment.

Tot je er achter komt dat je ex hier blijkbaar toch niet zo over dacht. Je ex heeft het uitgemaakt en daar heb je het moeilijk mee. En dat geeft helemaal niet! Het is alleen maar een teken dat je ex toch de ware voor jou was.

Nu is het tijd om je over je liefdesverdriet heen te zetten. Dat is heel moeilijk, maar het is nu tijd voor het echte werk. Jij kunt namelijk je ex terug winnen!

Ik zie mijn ex nog graag

Grote kans dat jij dagelijks denkt: Ik zie mijn ex nog graag. En dat is helemaal niet gek. Je bent nog steeds gek op je ex en daar kun je niks aan veranderen. Dat hoeft ook niet, want jij gaat je ex terug winnen! Het zal niet gebeuren binnen een weekje. Wees hier dus niet te arrogant over, maar ook niet te onzeker. Het kan echt wel gebeuren, je zult er alleen moeite voor moeten doen. Maar wie wil geen moeite doen voor de ware liefde?

Jij ziet je ex nog graag en dat is een goed teken. Je moet wel eerst je ex met rust laten. Hoe moeilijk dat ook is als je je ex graag ziet. Grote kans dat jouw geduld beloond gaat worden. Je ex zal het namelijk niet fijn vinden als je steeds contact gaat zoeken. Wanhopig overkomen is ook niet wat je wil, dus doe dit dan ook niet. Zoek eens op internet naar een leuke cursus of ga op zoek naar een nieuwe hobby om je tijd in te vullen.

Uiteindelijk kun je opnieuw contact zoeken en afspreken om iets samen te gaan doen. Je kunt zelf bedenken wat maar laat het niet op een echte date lijken. Uiteindelijk zal jouw ex wel zien hoe leuk jij bent, als jij dit ook gaat laten zien!

Schakel professionele hulp in!

Dan is het een idee om een relatiecoach in te schakelen die jou hierbij kan gaan helpen. Michelle vd Berghe werkt al jaren met mensen die hun ex terug willen winnen en kan ook jou hierbij helpen. Je kunt ook haar boek of coachingsprogramma bestellen via haar liefdesverdrietacademie! 

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.