10 beste tips tegen liefdesverdriet

 

Het hartzeer is erg pijnlijk. Daarom vindt u hier de 10 beste tips tegen liefdesverdriet, die echt helpen.

Je bent heel gelukkig in een relatie met de liefde van je leven en zou niet weten wat je zonder diegene moet.

Jullie zijn gek op elkaar en plotseling wordt de relatie verbroken. Jij ziet dit natuurlijk als een harde klap en wil tips tegen liefdesverdriet.

Ik heb voor jou 10 tips tegen liefdesverdriet die jou kunnen helpen om er weer bovenop te komen!

Tip 1:

Laat je ex eventjes met rust. Zo heb jij, en je ex tijd om na te denken over wat er gebeurd is en wat je eraan kunt gaan doen.

De kans dat je je ex terug krijgt met stalken wordt namelijk minimaal dus zoek even geen contact. Zo kom je namelijk ook wanhopig over en dat wil je niet.

10 tips tegen liefdesverdriet

Tip 2:

Laat jezelf eens even verwennen en probeer het verdriet te verwerken. Ga eens lekker naar de kapper of laat je masseren om helemaal tot rust te komen. Dit heeft ook een positieve invloed op jouw uitstraling die voor je ex belangrijk is.

Tip 3:

Denk na over waarom de relatie verbroken is en geef niet alle schuld aan je ex maar kijk ook jezelf eens recht in de spiegel aan.

Tip 4:

Wees niet boos op je ex omdat je ex de relatie heeft verbroken maar toon hiervoor begrip. Zo kom je volwassen over en is de kans op een ruzie veel kleiner. Ruzie is namelijk niet wat je wil en hiermee krijg je je ex niet terug.

Tip 5:

Geef je ex geen cadeau’s of allerlei andere dingen om jou terug te nemen. Dit is wanhopig en niet aantrekkelijk. Je ex zal jou hierdoor niet sneller terugnemen.

Tip 6:

Stop met jezelf verontschuldigen tegenover je ex. Jij bent niet de enige die de fout in is gegaan!

Tip 7:

Laat zien dat je wil veranderen om de relatie te redden. Niet qua gedrag, maar in wat kleine gewoontes bijvoorbeeld.

Tip 8:

Vraag de mening van je vrienden/familie over je ex en jullie voormalige relatie en kijk eens wat zij ervan vonden.

Tip 9:

Je ex vond jou leuk om hoe je toen was dus probeer hierin niet te veranderen. Zoals je bent, dat is waar je ex op is gevallen.

Tip 10:

Stop met het maken van beloftes. Deze kun je namelijk vaak niet nakomen!

Nog meer tips tegen liefdesverdriet

Als u op zoek bent naar meer nuttige tips en hulp bij het achterlaten van uw liefdesverdriet, kijk dan eens naar de boeken die we onderaan deze pagina presenteren.