De Snelle Vooruitgangstechniek om je ex terug te winnen

Auteur: Tom Dijks

Wij hebben allemaal wel eens het gezegde gehoord ” Tijd heelt alle wonden” Maar dat is een magere troost voor diegenen die op dit moment de pijn ervaart van die wonden. Zou het niet leuk zijn, als er een snelle vooruitgangstechniek zou zijn zodat je de pijnperiode heel snel voorbij gaat?

Zoiets als een knopje indrukken om de tijd heel snel voorruit te laten gaan tot op een punt voorbij de pijn, waar je jezelf meer  gebalanceerd en rationeel voelt.

Wel zo’n knopje heb ik echter niet! Maar wel een snelle vooruitgangstechniek. De snelle vooruitgangstechniek kan je voor veel dingen gebruiken, maar deze keer gaan we hem gebruiken om het gevoel van pijn en gemis bij je relatiebreuk veel sneller en beter te kunnen verwerken.

Als je jezelf voorneemt om deze minstens elke dag, drie keer toe te passen, zul je verstelt staan van het resultaat!

Je eigen brein misleiden!

Succesvolle mensen maken vaak gebruik van zogezegd “Mind Movies”. Dat zijn beelden met allemaal positieve boodschappen die ze regelmatig (soms enkele keren per dag) bekijken om hun eigen brein positief te beïnvloeden.

Het zit namelijk zo dat het menselijk onderbewustzijn continue signalen doorgeeft naar je lichaam. Deze twee werken zonder we er erg in hebben, erg nauw samen.

Als je bvb in het bos aan het wandelen bent, en ineens duikt er vanachter een boom een gevaarlijke beer op dan geeft je onderbewustzijn bvb onmiddellijk de nodige signalen door aan je lichaam. Je hart begint ineens sneller te slaan, je begint te transpireren, en je ervaart een gevoel van grote angst.

De Snelle Vooruitgangstechniek om je ex terug te winnen

Allemaal dingen die je zelf niet bewust hebt opgeroepen, maar het gebeurt gewoon! Zo kan ik nog tal van andere voorbeelden geven, maar het komt er op neer dat je begrijpt dat het onderbewustzijn een erg belangrijk element is in wat je voelt en wat je ervaart en wat je ermee doet.

Nu kan jij je eigen brein misleiden door dingen zo vaak te gaan herhalen dat het voor je onderbewustzijn een logica wordt! En dat je onderbewustzijn deze dingen dus als “waarheid” gaat aannemen , waardoor jij eigenlijk een ander persoon gaat worden:

Stap 1 Schrijf zoveel mogelijk dingen op die beschrijven zoals je zou willen of moeten zijn !

  1. ik ben een rationeel persoon
  2. ik ben onder alle omstandigheden altijd rustig
  3. ik heb respect voor mijn ex
  4. daarom geef ik hem/haar nu de nodige ruimte
  5. ik ben een supergoed huisvader
  6. ik kan erg romantisch zijn

Let op, dit zijn enkele voorbeelden, voor jou kunnen dit dus heel ander dingen zijn! Belangrijk is dat je alleen maar positieve dingen over jezelf noteert, zoals je bent of zou moeten zijn of zou willen zijn!

Schrijf alles op in de tegenwoordige tijd! Dit is zeer belangrijk, want als je bvb zou schrijven in de aard van Later zal ik , Ooit zal ik, morgen ga ik , enz… dan loop je achter de feiten aan! Als je bvb helemaal geen goede huisvader bent, maar je wil het wel zijn, schrijf dan niet “ik ga een goede huisvader worden” maar schrijf gewoon ” Ik ben een goede huisvader”.

Stap 2

Maak een overeenkomst met jezelf dat je deze lijst minstens drie keer per dag zal lezen. En bepaal wanneer je dit doet ! bvb ‘s morgens, ‘s middags en voor het slapen gaan. Nu zal je na enkele dagen merken dat wanneer je op het punt staat om iets fout te doen, je onderbewustzijn hierop onmiddellijk gaat protesteren.

Als er op je lijstje staat dat jij je ex de nodige ruimte geeft! je staat op het punt om toch op één of andere manier contact te zoeken, dan ga je een heel slecht gevoel krijgen waardoor je, al heel snel op je stappen zal terugkeren.

Je zal echt waar verstelt staan van de kracht van deze techniek. En trouwens je kan deze techniek zoals gezegd ook gebruiken om bvb : te stoppen met roken, gezonder te gaan eten en leven, en vele andere  dingen!