Privé detective en bewijzen van ontrouw en overspel

Belangrijk is dat u weet wat u zelf kunt proberen om uit te vinden of uw partner u ontrouw is en wat u in ieder geval niet moet doen. De mogelijkheden die u zelf kunt ondernemen zijn daarbij natuurlijk beperkt.

Ontrouw zelf blootleggen

U kunt proberen

 1. Zijn telefoon te doorzoeken naar inkomende en uitgaande sms berichten.
 2. Aan de hand van de computer vaststellen welke internet sites hij
  heeft bezocht.
 3. Vaststellen of hij inderdaad het aantal kilometers met de auto heeft
  gereden, zoals hij heeft verklaard.
 4. Verdachte sporen in zijn was of kleding doorzoeken.

Daarmee zijn uw mogelijkheden op. Voor iedere volgende stap kunt u het beste professionele hulp inschakelen.

U moet in ieder geval niet

 1. U partner gaan volgen en zelf proberen voor detective te spelen (ook niet met een geleende auto).
 2. Een vriend of vriendin smeken dit voor u te doen.
 3. U zelf verstoppen in de auto of kofferbak van uw partner (dit gebeurd alleen in films).
Privé detective en bewijzen van ontrouw en overspel

Laat de observatie over aan professionals

Waarom moet u deze dingen niet doen? Heel eenvoudig…omdat het gaat opvallen. Gegarandeerd. In dit geval levert u een zware strijd, maar heeft u nog steeds geen zekerheid gekregen.

Het enige wat u hiermee bereikt is dat uw partner in de toekomst nog meer op zijn hoede zal zijn en constant kijkt of u niet in de buurt bent. Hij zal altijd over zijn schouder kijken wanneer hij onderweg is of constant in zijn autospiegel kijken of hij niet wordt gevolgd.

Een persoon volgen op zo’n wijze dat deze niets in de gaten heeft, vereist meer dan enkel het volgen van een auto. Laat u zulke dingen over aan een detective. Een privé detective zal daarbij tevens de nodige informatie opsporen, de bewijzen waarnaar u op zoek bent, zodat u stappen kunt ondernemen.

Daarmee kunt u een veilig en zeker besluit gaan nemen. Een misstap of een affaire hoeft niet automatisch tot een scheiding te leiden. Maar om een open gesprek met uw partner te gaan voeren, hebt u wel bewijzen nodig. Zoals u in de discussie al heeft vast gesteld is alleen een voorgevoel niet voldoende.

Detectives geven u de nodige informatie

De zekerheid in uw relatie wordt gegeven door de detective die in binnen- en in buitenland discreet en betrouwbaar speurwerk verricht en alle verklaringen onderzoekt.

Een detective volgt discreet uw partner op de met u afgesproken dagen en probeert vast te stellen of hij een verhouding heeft. Wanneer u dus zelf actief mee gaat doen in het onderzoek, maakt u het de privédetective onmogelijk zijn werk goed uit te voeren.

Ten slotte kan de detective zichzelf en zijn auto ook niet onzichtbaar maken. Wanneer u partner vaak in zijn achteruitkijkspiegel kijkt stelt hij dan wel vast dat u hem niet volgt. Maar kan hij wel in de gaten krijgen dat een andere wagen hem volgt. Hij gaat uitvinden of hij dit zich verbeeld of dat het werkelijk zo is. Een speurtocht als deze is vaak gedoemd te mislukken.

Overlegt u daarom van te voren met welke zware omstandigheden en invloeden u te maken krijgt om de bewijzen te krijgen en laat individuele blinde acties op eigen houtje achterw.