Ex terug krijgen

Iedereen heeft wel een keer in zijn of haar leven te maken met relatie problemen of erger nog een scheiding. Beide partners gaan vervolgens ieder hun eigen weg en bouwen een nieuw leven op. Maar wat wanneer één van beide spijt heeft van de beslissing uit elkaar te gaan. De ex partner wil dan nog maar één ding en dat is zijn ex terug zien te krijgen.

Hoe pak je dit het beste aan.

U moet zich eerst af gaan vragen waarom de relatie is geëindigd. Wat is de werkelijke reden, want hierin zult u moeten investeren. Is het door een bepaalde gebeurtenis ontstaan of door desinteresse van één kant. Probeer zo goed mogelijk te achterhalen waardoor de breuk onder andere is ontstaan.

Hier kunt u dan van leren en proberen om te gaan met de omstandigheden, want er moet gezorgd worden dat dit niet  opnieuw gebeurd wanneer jullie weer bij elkaar komen. Dit is een stap in de goede richting.

Zwelg niet in medelijden naar uw ex toe. Laat juist zien dat u blaakt van het zelfvertrouwen en dat uw leven ook echt wel zin heeft zonder partner. Dit werkt misschien sneller in de hand dat de ex de drang krijgt weer deel te nemen aan uw leuke leven.

Maar let op, ga vooral je ex partner niet jaloers maken door het aan te leggen met een andere man of vrouw. De ex kan het gevoel krijgen dat hij of zij hetzelfde moet gaan doen en dat is in dit geval doorgaan met zijn of haar leven. Het werkt dus averechts.

Ex terug krijgen

Bewijs geduld

Geef u ex het gevoel dat wat jullie hadden heel bijzonder en uniek was en dat er voorlopig niemand anders is die het hierbij haalt. Raak zelf ook niet in paniek wanneer u uw ex met een ander tegenkomt. Probeer de nieuwe relatie ook zeker niet te stoppen, want hiermee krijgt u zeker uw ex niet terug. Heb gewoon geduld, hoe moeilijk dit ook zal zijn.

Indien er dingen zijn gebeurd waar u spijt van heeft, geef dit dan ook toe aan uw ex. Zeg waarvan u spijt hebt, leg het rustig en duidelijk uit en probeer uw emoties de baas te blijven. Ga niet huilen of smeken, maar praat op kalme wijze, blijf objectief en u zult zien dat van beide kanten toegegeven wordt wat fout is gegaan.

Zoek niet naar de dader

Tenslotte in een relatie ben je met twee mensen en vaak is het ook zo dat er bij een breuk twee schuld hebben. Ga echter nooit een schuldige aanwijzen, want dit zal alleen maar tot ruzie gaan leiden.

Geef elkaar de ruimte. Ga dus niet constant bellen, sms’en of toevallige ontmoetingen regelen. Dit komt wanhopig over en de partner kan hierdoor een gevoel van benauwdheid krijgen, waardoor hij of zij een relatie met u helemaal niet meer ziet zitten.

U moet er juist voor zorgen dat u laat zien dat het goed met u gaat, dat u plezier hebt in uw leven en dat zodoende uw partner gaat beseffen wat hij of zij misloopt en u hierdoor ook gaat missen. Wanneer de ex belt, laat dan gerust een keer verstek gaan, bel de volgende dag pas terug en vertel dat u gezellig met vrienden op stap was.

Tenslotte, wilt u graag u ex partner terug winnen, dan is het zeer belangrijk vooral niet te gaan lopen pushen, maar heb geduld en neem de tijd. Ze zeggen niet voor niets: ‘geduld is een schone zaak’.